Sentralt, smart og rimelig.

Millionsatning på fôrproduksjon

Øksnesavisa 14. oktober 2016: Nytt selskap der flere aktører i havna har gått sammen, vil investere 20–30 millioner i ny fabrikk på Kartneset. Målet er å bruke sloet fra fisken, som ikke går til menneskeføde, til å produsere fôr.

oa141016

• Formidabel eplehøst for Rigmor og Jarle på Meløya, som høstet femti epler fra ett og samme tre.
• Karene i garasjebryggeriet Heimlengsels siste ølsort er «Humlens Frukt».
• Etter en lang prosess er Remi Jensen blitt Øksnes’ eneste melkebonde.

Ellers har vi selvsagt litt om statsbudsjett, øksnesværing nominert til pris, oljevernbase, mulig ny linje ved vgs, lærlinger med unik opplæring, vakuumpakket tørrfisk, kompetanseløft for barn og unge, det siste innen sport og en rekke annet.


Published on: 18. oktober 2016  -  Filed under: Uncategorized